Wat zit er in een Tina abonnement?

Bij een Tina abonnement zitten verschillende dingen. Tina is het leukste meidenblad voor jonge meiden en tieners. In Tina staan spannende verhalen en leuke strips. Daarnaast kan je er interviews vinden met bekendheden, krijg je handige en slimme tips, krijg je ideetjes om zelf te maken, recepten om te proeven, interessante quizzen en ook nog eens lifestyle tips over bijvoorbeeld lijsten, posters en mode.

Wat kun je verder allemaal doen met de website van Tina? Zo hebben ze een forum, waarop jij met andere leden over interessante onderwerpen kunt praten. Ook kun je foto’s, verhalen en filmpjes plaatsen in eigen profiel.

Tina heeft ook nog eens zelf haar eigen tv programma genaamd ‘Tina Tv’.  Dit is bijna elke dag te zien.

Op de blog van Tina kun je schrijven over wat jou interesseert in het leven. Of laat een anonieme bericht achter op de site! Daarnaast vind je natuurlijk ook alle uitgaven van het blad op de site.

De krant Tina is voor meiden tussen 8 en 14 jaar. Het is een glossy met prachtige foto’s, spannende verhalen en plezante tips. Afgelopen jaren zijn er ook veel acties en prijsvragen geweest. Zo waren er bijvoorbeeld prijzen te winnen als je foto’s had ingezonden voor een actie, kon je een plaatje maken of kleurplaten van Tina mee naar huis nemen en was er ook nog de kans voor het winnen van een mooie prijs.  Tieners kunnen bij Tina ook hun eigen foto’s uploaden, ervaringen de wereld in sturen of erover praten en het leukste is natuurlijk dat je je kunt uitleven achter de computer en activiteiten doelgericht kan gaan doen die je plezier en tijd schelen.

 

 

Bij een Tina abonnement zitten verschillende dingen. Tina is het leukste meidenblad voor jonge meiden en tieners. In Tina staan spannende verhalen en leuke strips. Daarnaast kan je er interviews vinden met bekendheden, krijg je handige en slimme tips, krijg je ideetjes om zelf te maken, recepten om te proeven, interessante quizzen en ook nog…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *